A Simple Key For tekirdağ prefabrik ev fiyatları Unveiled

Wiki Article

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çOkay daha yüksek yalıtım sağlar.

Prefabrik ev kredi başvurusu yapmak için; eve ait fatura, gelir belgesi, kimlik bilgileri, maaş bordrosu gibi belgelerin banka şubesine verilmesi gerekir. Bunun yanında prefabrik ev kredi başvurusu sadece gerçek kişiler tarafından yapılabiliyor. Tüzel kişiler tarafından başvuru yapılamıyor.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Prefabrik evler, rüzgar ve donma gibi hava şartlarına karşı dayanıklıdır ve çoğunlukla hasarlarını en aza indirmek advertisementına koruyucu aletlerle beraber donatılır. Aynı zamanda, bu evler çoğunlukla bir garantiyle beraber gelir.

Prefabrik ev çAlright soğBritish isles veya çok sıcak iklim koşullarına sahip bölgelere inşa edilecekse duvarlar kalınlaştırılabilir veya inceltilebilir böylece sert iklim koşulları için çanakkale prefabrik ev modelleri ekstra önlemler alınabilir.

Prefabrik evlerin prefabrik taşınmasının daha kolay olması, hızlı teslim edilebilir olması da prefabrik ev almanız için yeterli nedenler arasında yer alıyor. Üstelik bakımını doğru ve düzenli şekilde yaptığınızda fifty yıldan 70 yıla kadar kullanım süresi bulunuyor.

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Prefabrik evler kırklareli prefabrik ev modelleri Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Fugali ve fiber cement dış duvar prefabrik ev paneller, betopan üzerine kolayca kaplanılıp istenilen renge boyanarak eviniz daha şık bir tasarıma sahip olabilir.

Yapımı son derece pratik ve hızlıdır. Her alana uygun ve istediğiniz ebatlarda imal edilebilir ve diğer yapı modellerine göre daha kısa bir zaman zarfında teslim edilir. Bu evlerin ayrıcalıklarından bir tanesi de, ilaveler yaparak genişletmenin mümkün olduğudur. Bu evin küçük geldiği zamanlarda istediğiniz boyutlarda oda, banyo ya da balkon ilave ettirebilirsiniz.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

kırklareli prefabrik Konteyner Evler: Deniz konteynerleri kullanılarak tasarlanan konteyner evler, taşınabilirlik ve contemporary tasarım avantajları sunar. Çeşitli konteynerlerin birleştirilmesiyle farklı boyutlarda ve kat sayılarında evler inşa edilebilir.

Report this wiki page